اهمیت صبحانه برای افراد دیابتی

خیلی از مردم به علت عجله ای که صبح ها بعد از برخاستن از خواب دارند از مهمترین وعده غذایی روز یعنی صبحانه صرفنظر کرده و تا ظهر چیزی نمیخورند. محققان میگویند این رفتار میتواند موجب افزایش بروز چاقی و بیماری های قلبی عروقی شود و مشکل دیگری که ایجاد میکند به خطر انداختن جان افراد دیابتی است.

بررسی ها نشان داده که در افراد دیابتی نخوردن صبحانه موجب میشود تا قند خون بعد از مصرف غذا به حد غیر قابل کنترلی افزایش یابد و این روند همراه میشود با اختلال جدی در میزان انسولین خون در تمام طول روز. اخیرا تحقیقی در همین زمینه صورت گرفته که نتایج آن در مجله Diabetes Care منتشر شده است.

در این تحقیق که بر روی ۲۲ فرد مبتلا به دیابت نوع دو صورت گرفته است به این افراد در دو روز مختلف غذهای ثابتی برای ناهار و شام داده شد فقط در یک روز آنها صبحانه خوردند و در روز دیگر نخوردند. بررسی نشان داد که قند خون این افراد در روزی که صبحانه خورده بودند بعد از ناهار ۱۹۲ و بعد از شام ۲۱۵ بود ولی در روزی که صبحانه نخورده بودند قند خون بعد از ناهار ۲۶۸ و بعد از شام ۲۹۸ بود.

 

منبع: خبرباغستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.