حدیث روز :
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

شنبه, ۲۰ بهمن , ۱۴۰۳ Saturday, 8 February , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 36629×
  • آخرین اخبار :

    صفحه اول روزنامه های یکشنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ نیروی دریایی سپاه از شهر موشکی جدیدی در سواحل جنوبی رونمایی می‌کند باشگاه ترکیه‌ای درخواست پرسپولیس برای جذب یک بازیکن را رد کرد هواشناسی ایران ۱۳ بهمن؛ ورود سامانه بارشی برف و باران به ۵ استان زیان سنگین خودروسازان در پاییز؛ زیان انباشته ۲۲۳ همت شد! سفره سلامت ۱۷ مؤسسه از مردم جداست شرکت بیش از ۵۲۰۰ هیئت در مهرواره هوای نو؛ هیئت ها پیشران گام دوم انقلاب اسلامی هستند شوق دیدار و بازتاب سخنرانی امام در رسانه های خارجی؛ واکنش اسرائیل به بازگشت امام به ایران صفحه اول روزنامه های شنبه ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ درخواست وزارت بهداشت برای تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوا «عرفان» در اندیشه امام در تحقق حکومت دینی بروز و ظهور پیدا می‌کند دوازدهم بهمن ۵۷؛ رویدادی کلیدی و سرنوشت‌ساز در تاریخ معاصر رونمایی از تقریظ رهبر انقلاب و انتصاب رئیس شورای سیاستگذاری نمایشگاه کتاب ۱۱ سال ناکامی در طرح ترویج زایمان طبیعی شب اول ماه شعبان چه اعمالی دارد؟ ؛ ثواب روزه داری و صدقه در ماه پیامبر صفحه اول روزنامه‌های چهارشنبه ۱۰ بهمن ۱۴۰۳ برگزاری آزمون های میاندوره ای سراسری انجمن خوشنویسان در شهریار بعثت پیام آور عدالت و کرامت انسانی است خیرین و مسئولین شهرستان شهریار پای کار نهضت مدرسه سازی

    پ
    پ

     

    رازهای زرشک پلو , نکاتی برای پخت زرشک پلو

    به نقل از بیتوته : بسیاری از افراد تصور می‌کنند که روش طبخ زرشک پلوا بسیار ساده است در حالی که رعایت نکته‌های ظریفی در آن لازم و نشانه حرفه‌ای بودن آشپز است و به شما یک زرشک پلوی خوش طعم و خوش رنگ می دهد.

    زرشک از میوه‌هایی است که در دو نقطه ایران بیش از هر جای دیگری پرورش می‌یابد؛ زرشک قرمز در جنوب خراسان فراوان است و زرشک سیاه در کرمانشاه. به همین دلیل زرشک‌ پلو در مناطقی مانند خراسان طبخ و به سایر نقاط کشور معرفی شده است. بسیاری از افراد تصور می‌کنند که روش طبخ زرشک پلوا بسیار ساده است در حالی که رعایت نکته‌های ظریفی در آن لازم و نشانه حرفه‌ای بودن آشپز است:

    ۱ – برای اینکه زرشک پلوی تان طعم بهتری داشته باشد، قبل از طبخ، تکه‌های مرغ را در روغن سرخ و بعد از طلایی شدنشان، به آنها پیاز و ادویه و آب اضافه کنید. (بیشتر بخوانید: طرز تهیه زرشک پلو )

    ۲ – پیازی که به مرغ اضافه می‌شود باید درسته باشد به همین دلیل پیازهای کوچک را انتخاب کنید و ۲ تا ۳ عدد از آنها را در ظرف‌ حاوی مرغ بیندازید.

    ۳ – ادویه‌های مورد نیاز برای طبخ مرغ فقط زردچوبه و کمی نمک است. مرغی که برای زرشک پلو استفاده می‌شود باید زردرنگ باشد، به همین دلیل افزودن زعفران و رب گوجه‌فرنگی را به هیچ‌وجه توصیه نمی‌کنم.

    ۴ – مرغ باید آبدار باشد، البته آب غلیظ‌ شده. آب مرغ را باید در کاسه‌ای جدا از مرغ سرو کرد.

    ۵ – روغنی که برای سرخ کردن زرشک استفاده می‌کنید باید تازه باشد و البته کره برای این کار بهتر است.

    ۶ – شکر را باید به زرشک در حال حرارت دیدن افزود زیرا هم باعث می‌شود زرشک‌ها روی برنج بچسبند، هم غذا طعم ترش و شیرین پیدا کند.

    ۷ – زرشک را باید روی حرارت ملایم تفت داد زیرا حرارت دیدن بیش از اندازه آن باعث خشک شدنش می‌شود و هنگام خوردن زرشک پلو به دندان‌ها می‌چسبد.

    ۸ – برای آنکه زعفران خوب رنگ بدهد، آن را در ‌هاون سنگی یا چوبی آسیاب کنید نه در دستگاه آسیاب برقی زیرا با این کار عطر و بوی خود را از دست خواهد داد.

    ۹ – برای آنکه زعفران کاملا رنگ بدهد، کره را قبل از اینکه کاملا آب شود با زرشک، زعفران و شکر در تابه‌ای بریزید و وقتی کمی حرارت دید، نصف استکان آب به آن اضافه کنید و بعد از چند دقیقه آن را از روی حرارت بردارید. نگذارید زعفران روی حرارت زیاد بماند زیرا این کار عطر این ادویه را کم خواهد کرد.

    ۱۰ – برخی خانم‌ها زعفران به اصطلاح آب‌کرده را در ظرفی در بسته در یخچال نگهداری می‌کنند. این کار کاملا اشتباه است و باعث می‌شود این ادویه عطر و طعم خود را از دست بدهد و برای افزودن به غذا مناسب نباشد.

    ۱۱ – بهترین نوشیدنی همراه زرشک پلو یک لیوان دوغ، شربت گلاب یا بهارنارنج است که به شما پیشنهاد می‌کنم.

    ۱۲ – برای زیباتر شدن زرشک پلو، پس از سرو آن روی زرشک‌ها یک قاشق غذاخوری خلال پسته نیز بریزید. رنگ سبز آن در کنار قرمزی زرشک، ظاهر زیبایی به زرشک‌پلو خواهد داد.

    اگراضافه وزن دارید
    لازم به ذکر است میزان کالری زرشک پلو با مرغ در هر ۱۰۰ گرم برابر با ۲۳۹  کالری می باشد. اگر اضافه وزن دارید مصرف روغن را محدود و فقط به اندازه ۶ قاشق مرباخوری برنج میل کنید. زرشک پلویتان را با سالاد سبزی‌های تازه بخورید تا دریافت فیبر باعث احساس سیری در شما شود.

    اگر یبوست دارید
    بهتر است از روغن زیتون استفاده کنید. حتی می‌توانید به غذایی که در بشقابتان کشیده‌اید، سبوس گندم پودرشده بیفزایید. خوردن زرشک پلو با سبزی خوردن تازه میزان فیبر دریافتی را افزایش می‌دهد و به کنترل این بیماری کمک می‌کند.

    اگر کم خونی دارید
    به جای مرغ از گوشت بوقلمون استفاده و قسمت ران آن را که آهن بیشتری دارد، انتخاب کنید. همراه این غذا نیز یک لیوان آب پرتقال بنوشید زیرا وجود ویتامین C در آن باعث می‌شود آهن بیشتری جذب شود.

    منبع : بیتوته

    ثبت دیدگاه :

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت پیشخوان پرس منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.