نکاتی هنگام پخت کیک

نکاتی برای پخت کیک,تزیین کیک

به نقل از بیتوته : معمولا خانم ها برای تهیه کیک و شیرینی سوالات زیادی دارند. در مطلب امروز به بخشی از نکات شیرینی پزی اشاره می کنیم.

_ زمانی که در تهیه کیک و شیرینی نیاز به افزودن تنها نصف یک عدد تخم مرغ است باید چه کار کرد؟
به طور معمول، یک عدد تخم مرغ درشت دارای ۲ قاشق غذاخوری سفیده و یک قاشق غذاخوری زرده است. هر دو را با هم مخلوط کنید، سپس یک قاشق غذاخوری به اضافه دو قاشق مرباخوری تخم مرغ هم زده شده را به مواد مورد نظر اضافه کنید. باقی مانده تخم مرغ را می توان در یخچال گذاشت تا برای دفعه بعد از آن استفاده کرد.

_ چگونه کیک را ترئین کنیم؟
برای تزیین کیک، یک پیمانه چیپس شکلاتی را با دو قاشق غذاخوری کره آب کنید، سپس روی سینی حاوی کاغذ روغنی پخش کنید. روی آن را بپوشانید و به مدت ۲ ساعت یا تا زمانی که سفت شود، در یخچال بگذارید. سپس از یخچال بیرون بیاورید و با استفاده از وسیله مناسب آن را از روی سینی جداکنید.

منبع : بیتوته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

EnglishIran تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها ، انتخابات، سیاست ، اقتصاد ، ورزش ، حوادث ، فرهنگ و گردشگری ، پیشخان پرس ، آخرین اخبار ، جدیدترین اخبار ، تیتر اخبار ، آخرین اخبار سیاسی ، اقتصادی ، پزشکی ، یارانه ، ارز ترجیحی ، مذاکرات وین ، ویروس کرونا ، پرسپولیس ، استقلال ، بورس ، برجام ، سهام عدالت ، نمایشگاه کتاب ، حقوق بازنشستگان ، واردات خودرو ، آلودگی هوا ، خلیج فارس ، کالاهای اساسی ، بیت کوین ، دولت ، خلیج فارس ، اخبار جهان ، اخبار ، پیشخوان پرس ، اخبار ایران و جهان ، اخبار ورزشی ، انرژی هسته‌ای ، خبرگزاری ، Iran ، Middle East ، Persian Gulf ، World News ، Top News ، Hot News ، News ، Islam ، pishkhanpress.ir ،pishkhan