نکات مهم پخت و پز

نکات پخت و پز,نکات مهم آشپزی

به نقل از بیتوته : ۱ – برای پخت گوشت قرمز از ابتدا آب سرد به آن اضافه کنید و در آخر طبخ به آن نمک بیفزایید.

۲ – برای پخت گوشت سفید ابتدا آب گرم به آن اضافه کنید و نمک را همان اول به غذا بیفزایید.

۳ – برای این که برنج شما خوب قد بکشد و دانه باشد ۲۴ ساعت قبل از پخت، برنج را با آب ولرم بشویید و بعد ۲ تا ۳ سانتی‌متر روی آن را آب بریزید. برای هر کیلو، نصف لیوان نمک که بهتر است از نوع سنگ نمک باشد به برنج خیس کرده اضافه کنید. هنگام پخت برنج زمانی که برنج در حال جوشیدن کامل است مقداری آب خنک به برنج اضافه کنید و به اصطلاح به برنج شوک دهید. این کار باعث قد کشیدن برنج می‌شود.

۴ – در انتها برای این که خورش شما به روغن بیفتد در پایان پخت یک تکه یخ به خورش اضافه کنید. این کار باعث می‌شود روغن خورش روی آن جمع شود.

منبع : بیتوته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

EnglishIran تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها ، انتخابات، سیاست ، اقتصاد ، ورزش ، حوادث ، فرهنگ و گردشگری ، پیشخان پرس ، آخرین اخبار ، جدیدترین اخبار ، تیتر اخبار ، آخرین اخبار سیاسی ، اقتصادی ، پزشکی ، یارانه ، ارز ترجیحی ، مذاکرات وین ، ویروس کرونا ، پرسپولیس ، استقلال ، بورس ، برجام ، سهام عدالت ، نمایشگاه کتاب ، حقوق بازنشستگان ، واردات خودرو ، آلودگی هوا ، خلیج فارس ، کالاهای اساسی ، بیت کوین ، دولت ، خلیج فارس ، اخبار جهان ، اخبار ، پیشخوان پرس ، اخبار ایران و جهان ، اخبار ورزشی ، انرژی هسته‌ای ، خبرگزاری ، Iran ، Middle East ، Persian Gulf ، World News ، Top News ، Hot News ، News ، Islam ، pishkhanpress.ir ،pishkhan