حدیث روز :
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

یکشنبه, ۱۸ آذر , ۱۴۰۳ Sunday, 8 December , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 36190×
  • آخرین اخبار :

    ایران برای نخستین بار در تاریخ، قهرمان بازیهای آسیایی ناشنوایان شد سرپرست فرماندارى ویژه شهریار منصوب شد سرپرست فرماندارى ویژه ورامین منصوب شد دور جدید گفتگوها؛ حسن نیت اروپا زیر ذره‌بین دیپلمات‌های ایرانی ادعای عجیب گاریدو پس از باخت پرسپولیس: می توانستیم پیروز شویم همتی: بر فعالیت رمز ارزها باید نظارت شود انتظارات صنعت مواد اولیه دارویی از پیرصالحی روایتی از پیاده‌روی اربعین که هم می‌گریاند و هم می‌خنداند اسفندیار قره‌باغی می گفت ایران پناهگاه مظلومان عالم است صفحه اول روزنامه های شنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۳ پیام استاندار تهران به مناسبت روز دانشجو مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوا در استان تهران تشریح شد دو بیمارستان جدید در تهران افتتاح خواهد شد گزارش تصویری جلسه شورای گفتگو؛ از تلاش های استاندار سابق تهران تقدیر شد حمایت و تقویت بخش خصوصی راه برون رفت از مشکلات و توسعه کشور است ۷ توصیه پزشکیان برای تسریع در تحقق اهداف دولت در نظام آموزش کشور استقلال و پرسپولیس در چه صورت به مرحله بعدی لیگ نخبگان آسیا صعود می‌کنند؟ صنعت در تنگنای انرژی؛ چرا ماده ۲۵ قانون کسب و کار اجرا نمی شود؟ تعارض منافع در «غذا و دارو» نقل قول محافل؛ بازار دارو آرام می‌گیرد؟

    پ
    پ

    به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله هاشمی علیا تولیت مدرسه علمیه قائم (عج) چیذر در جلسه درس اخلاق که با عنوان «شرح دعای هشتم صحیفه سجادیه» در مسجد این حوزه علمیه برگزار شد اظهار داشت: آیات قرآن کریم، آثار تقواپیشگی در برابر شهوات و نیز شهوت‌طلبی و تمایل به بهره‌های پست دنیا را بیان می‌کند.

    وی افزود: بر اساس آیات ۱۴ و ۱۵ سوره آل عمران، کسانی که تقوا دارند و در مقابل حیات پست دنیا و لذت‌های زودگذر آن از مخالفت با پروردگارشان پرهیز می‌کنند، به مقام رضوان الهی و نعمت‌های غیر قابل قیاس بهشت با دنیا دست می‌یابند.

    هاشمی علیا گفت: از طرف دیگر، طبق آیه ۱۰ سوره آل عمران، کسانی که خیال می‌کنند مال و مقام و ثروت و لذت‌های دنیا آن‌ها را کفایت می‌کند و دیگر به خداوند نیازی ندارند، نه تنها اموال و اولاد و ثروت و مقام و… هرگز آن‌ها را از خداوند بی‌نیاز نمی‌کند، بلکه اینان خود هیزم جهنمند که به آتش کشیده خواهند شد. همچنین بر اساس آیات دیگر، اینان هم در دنیا و هم در آخرت معذبند و در عذاب آن‌ها تخفیف داده نشده و یاری نمی‌شوند.

    تولیت مدرسه علمیه قائم (عج) چیذر در ادامه و تکمیل بحث، به روایاتی در این باره اشاره کرد و اظهار داشت: از جمله روایتی از امیر مؤمنان علی (ع) که می‌فرماید: «إنَّ الدُّنیا ظِلُّ الغَمامِ وحُلُمُ المَنامِ وَالفَرَحُ المَوصولُ بِالغَمِّ وَالعَسَلُ المَشوبُ بِالسَّمِّ سَلاّبَهُ النِّعَمِ أکّالَهُ الاُمَمِ جَلاّبَهُ النِّقَمِ؛ دنیا سایه ابر است، خوابی است که خفته می‌بیند، شادیِ پیوسته به غم و شهد آمیخته به شرنگ است؛ رباینده نعمت‌ها، خورنده ملّت‌ها و جلب کننده رنج و عذاب‌هاست.»

    وی در انتها گفت: آن‌هایی که خدایی هستند، به این دنیا و زرق و برق آن دل نمی‌بندند و به مقدار نیاز و به قصد سلامت بدنشان می‌خورند و می‌خوابند، نه برای لذت بردن.

    منبع : خبرگزاری مهر

    ثبت دیدگاه :

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت پیشخوان پرس منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.