حدیث روز :
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

دوشنبه, ۲۷ اسفند , ۱۴۰۳ Monday, 17 March , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 36660×
  • آخرین اخبار :

    برگزاری مراسم باشکوه تشییع، وداع و خاکسپاری شهید والامقام قاسم سعدی در شهر باغستان تجلیل از مهندس عباسی رئیس سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری باغستان بهشتی‌پور: مذاکره‌کنندگان در برجام نتوانستند امتیازی بگیرند استعلام از FIFA و AFC برای انتخابات فدراسیون فوتبال؛ «کیش» به «تاج» واقعی سازی قیمت سوخت نیروگاهی گامی مهم در راستای کاهش بحران انرژی اجرای برنامه «پزشکی خانواده» با کدام بودجه آقای وزیر! قمی: وعده شیطانی کوچ اجباری ریشه‌های مقاومت را تنومندتر می‌کند آثار برگزیدگان جشنواره فضای مجازی فردوسی منتشر می شوند؛ راه‌یابی ۹ شاهنامه خوان کودک به مرحله نهایی صفحه اول روزنامه های یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ بازدید میدانی سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان شهریار از مسیر دسترسی محله نصیرآباد به جاده ساوه مراسم گرامیداشت ایام الله روز ۲۲ بهمن در شهر باغستان صفحه اول روزنامه شنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ با حضور معاون استاندار تهران کلنگ ساختمان مرکزی شهرداری شهریار به زمین زده شد گلباران مزار شهدا شهر باغستان به مناسبت ایام‌الله دهه مبارک فجر برگزاری جلسه هماهنگی و برنامه‌ریزی مراسم راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن در شهر باغستان صفحه اول روزنامه‌ ۵شنبه ۱۸بهمن ۱۴۰۳ تداوم آسفالت معابر اصلی محله نصیرآباد صفحه اول روزنامه‌چهارشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ تحقق شعار سه شنبه های مردمی در باغستان

    پ
    پ

     

    رازهای زرشک پلو , نکاتی برای پخت زرشک پلو

    به نقل از بیتوته : بسیاری از افراد تصور می‌کنند که روش طبخ زرشک پلوا بسیار ساده است در حالی که رعایت نکته‌های ظریفی در آن لازم و نشانه حرفه‌ای بودن آشپز است و به شما یک زرشک پلوی خوش طعم و خوش رنگ می دهد.

    زرشک از میوه‌هایی است که در دو نقطه ایران بیش از هر جای دیگری پرورش می‌یابد؛ زرشک قرمز در جنوب خراسان فراوان است و زرشک سیاه در کرمانشاه. به همین دلیل زرشک‌ پلو در مناطقی مانند خراسان طبخ و به سایر نقاط کشور معرفی شده است. بسیاری از افراد تصور می‌کنند که روش طبخ زرشک پلوا بسیار ساده است در حالی که رعایت نکته‌های ظریفی در آن لازم و نشانه حرفه‌ای بودن آشپز است:

    ۱ – برای اینکه زرشک پلوی تان طعم بهتری داشته باشد، قبل از طبخ، تکه‌های مرغ را در روغن سرخ و بعد از طلایی شدنشان، به آنها پیاز و ادویه و آب اضافه کنید. (بیشتر بخوانید: طرز تهیه زرشک پلو )

    ۲ – پیازی که به مرغ اضافه می‌شود باید درسته باشد به همین دلیل پیازهای کوچک را انتخاب کنید و ۲ تا ۳ عدد از آنها را در ظرف‌ حاوی مرغ بیندازید.

    ۳ – ادویه‌های مورد نیاز برای طبخ مرغ فقط زردچوبه و کمی نمک است. مرغی که برای زرشک پلو استفاده می‌شود باید زردرنگ باشد، به همین دلیل افزودن زعفران و رب گوجه‌فرنگی را به هیچ‌وجه توصیه نمی‌کنم.

    ۴ – مرغ باید آبدار باشد، البته آب غلیظ‌ شده. آب مرغ را باید در کاسه‌ای جدا از مرغ سرو کرد.

    ۵ – روغنی که برای سرخ کردن زرشک استفاده می‌کنید باید تازه باشد و البته کره برای این کار بهتر است.

    ۶ – شکر را باید به زرشک در حال حرارت دیدن افزود زیرا هم باعث می‌شود زرشک‌ها روی برنج بچسبند، هم غذا طعم ترش و شیرین پیدا کند.

    ۷ – زرشک را باید روی حرارت ملایم تفت داد زیرا حرارت دیدن بیش از اندازه آن باعث خشک شدنش می‌شود و هنگام خوردن زرشک پلو به دندان‌ها می‌چسبد.

    ۸ – برای آنکه زعفران خوب رنگ بدهد، آن را در ‌هاون سنگی یا چوبی آسیاب کنید نه در دستگاه آسیاب برقی زیرا با این کار عطر و بوی خود را از دست خواهد داد.

    ۹ – برای آنکه زعفران کاملا رنگ بدهد، کره را قبل از اینکه کاملا آب شود با زرشک، زعفران و شکر در تابه‌ای بریزید و وقتی کمی حرارت دید، نصف استکان آب به آن اضافه کنید و بعد از چند دقیقه آن را از روی حرارت بردارید. نگذارید زعفران روی حرارت زیاد بماند زیرا این کار عطر این ادویه را کم خواهد کرد.

    ۱۰ – برخی خانم‌ها زعفران به اصطلاح آب‌کرده را در ظرفی در بسته در یخچال نگهداری می‌کنند. این کار کاملا اشتباه است و باعث می‌شود این ادویه عطر و طعم خود را از دست بدهد و برای افزودن به غذا مناسب نباشد.

    ۱۱ – بهترین نوشیدنی همراه زرشک پلو یک لیوان دوغ، شربت گلاب یا بهارنارنج است که به شما پیشنهاد می‌کنم.

    ۱۲ – برای زیباتر شدن زرشک پلو، پس از سرو آن روی زرشک‌ها یک قاشق غذاخوری خلال پسته نیز بریزید. رنگ سبز آن در کنار قرمزی زرشک، ظاهر زیبایی به زرشک‌پلو خواهد داد.

    اگراضافه وزن دارید
    لازم به ذکر است میزان کالری زرشک پلو با مرغ در هر ۱۰۰ گرم برابر با ۲۳۹  کالری می باشد. اگر اضافه وزن دارید مصرف روغن را محدود و فقط به اندازه ۶ قاشق مرباخوری برنج میل کنید. زرشک پلویتان را با سالاد سبزی‌های تازه بخورید تا دریافت فیبر باعث احساس سیری در شما شود.

    اگر یبوست دارید
    بهتر است از روغن زیتون استفاده کنید. حتی می‌توانید به غذایی که در بشقابتان کشیده‌اید، سبوس گندم پودرشده بیفزایید. خوردن زرشک پلو با سبزی خوردن تازه میزان فیبر دریافتی را افزایش می‌دهد و به کنترل این بیماری کمک می‌کند.

    اگر کم خونی دارید
    به جای مرغ از گوشت بوقلمون استفاده و قسمت ران آن را که آهن بیشتری دارد، انتخاب کنید. همراه این غذا نیز یک لیوان آب پرتقال بنوشید زیرا وجود ویتامین C در آن باعث می‌شود آهن بیشتری جذب شود.

    منبع : بیتوته

    ثبت دیدگاه :

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت پیشخوان پرس منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.