حدیث روز :
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

جمعه, ۲۸ دی , ۱۴۰۳ Friday, 17 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 36570×
  • آخرین اخبار :

    رهبر انقلاب: صبر و ایستادگی مردم و مقاومت فلسطین، رژیم صهیونیستی را وادار به عقب‌نشینی کرد ریسک سوپرجام برای مدیرعامل پرسپولیس؛ باقری شمشیر دولبه سرخپوشان قیمت هفتگی کالاهای اساسی + جدول؛ هر دست کله و پاچه ۹۸۰ هزار تومان شد مرندی پاسخ داد؛ تعارض منافع چگونه منجر به افزایش قیمت داروها می‌شود؟ حضرت زینب کبری (س) کنشگری فعال و آگاه به زمان بودند دهخدا باید بیشتر شناخته شود؛ محاسن و انتقادات به لغت‌نامه دَخو برگزاری نمایشگاه صنایع دستی درشهریار گرامیداشت اولین سالگرد زنده یاد استاد قاسم نخجوانی در امامزاده هارون کردامیر شهریار صنایع و شهرک‌های صنعتی استان تهران برای تأمین نیروی کار ماهر هنرستان احداث کنند صفر تا ۱۰۰ دومین روز از سفر استاندار تهران به ری؛چالش ها موشکافی شد آئین خشت‌گــــذاری دبستان ۹ کلاسه خیّرساز در روستای الورد با حضور فرماندار شهرستان شهریار خیرین مدرسه ساز پا پیش گذاشتند؛ آغاز ساخت یک هنرستان پیشرفته در شهریار صفحه اول روزنامه های ۵ شنبه۲۷ دی ۱۴۰۳ سرلشکر باقری: وابستگی به قدرت‌های بزرگ سرنوشتی جز ذلت و خواری به همراه ندارد زمان بررسی مدارک استقلال و پرسپولیس برای صدور مجوز حرفه‌ای مشخص شد برنامه اصلاح نظام اداری دولت چهاردهم ابلاغ شد تورم مواد خوراکی، سفره خانواده‌ها را کوچک کرده است کنار گذاشتن موضوع نشانه های ظهور و آخر الزمان اشتباه بزرگی است نوجوانان، قربانیان تحریف رسانه‌ای!

    پ
    پ
    سهم دریا از امنیت غذایی را افزایش دهیم تا اقتصاد کشور رونق گیرد

    به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد زیست فناوری، بر اساس آمارهای موجود سهم غذاهای دریایی از سفره ایرانیان یک ششم میزان استاندارد جهانی است و با وجود اهمیت غذاهای دریایی در سلامت مردم؛ هنوزسهم این غذاها در سفره‌های ایرانیان ناچیز است.

    صنعت شیلات یکی از صنایع راهبردی است که این روزها به عنوان یکی از پایه‌های تامین امنیت غذایی مورد توجه قرار گرفته است. به اعتقاد کارشناسان، استفاده از فناوری در صنعت شیلات و آبزی‌پروری می‌تواند زمینه‌ساز تامین امنیت غذایی شود و ضمن افزایش تولید و بهره‌وری به صیانت از ذخایر ملی کمک کند.

    در همین راستا ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری درصدد افزایش سهم سفره ایرانیان از غذاهای دریایی و ارزآوری قابل توجه این صنعت برای کشور است. کاری که با استفاده از ظرفیت و توان شرکت‌های دانش‌بنیان و با کمک دانشگاهیان اجرایی می‌شود.

    مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری در همین زمینه گفت: سوق دادن بحث امنیت غذایی از خشکی به دریا باید در کشور محور قرار گیرد. در صورتی که سهم غذاهای دریایی در سفره مردم ۳ برابر شود یک اقتصاد بزرگ شکل می‌گیرد.

    وی معتقد است که این کار با کمک بخش خصوصی میسر است و نتایج آن به سود جامعه خواهد بود. چون هم به سلامت مردم کمک می کند و هم ایران را از نظر تامین امنیت غذایی در مقابل تغییرات اقلیمی مصون نگه می‌دارد.

    دبیر ستاد توسعه زیست فناوری با تاکید بر وجود ظرفیت گسترده دریا به خصوص در صورت پیوست فناوری برای بهره برداری از آن، گفت: در این میان ستاد ماموریت رسوخ فناوری در این زمینه و کاهش هزینه‌ها را به عهده می‌گیرد.

    منبع : خبرگزاری مهر

    ثبت دیدگاه :

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت پیشخوان پرس منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.