حدیث روز :
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

جمعه, ۱۹ بهمن , ۱۴۰۳ Friday, 7 February , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 36629×
  • آخرین اخبار :

    صفحه اول روزنامه های یکشنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ نیروی دریایی سپاه از شهر موشکی جدیدی در سواحل جنوبی رونمایی می‌کند باشگاه ترکیه‌ای درخواست پرسپولیس برای جذب یک بازیکن را رد کرد هواشناسی ایران ۱۳ بهمن؛ ورود سامانه بارشی برف و باران به ۵ استان زیان سنگین خودروسازان در پاییز؛ زیان انباشته ۲۲۳ همت شد! سفره سلامت ۱۷ مؤسسه از مردم جداست شرکت بیش از ۵۲۰۰ هیئت در مهرواره هوای نو؛ هیئت ها پیشران گام دوم انقلاب اسلامی هستند شوق دیدار و بازتاب سخنرانی امام در رسانه های خارجی؛ واکنش اسرائیل به بازگشت امام به ایران صفحه اول روزنامه های شنبه ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ درخواست وزارت بهداشت برای تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوا «عرفان» در اندیشه امام در تحقق حکومت دینی بروز و ظهور پیدا می‌کند دوازدهم بهمن ۵۷؛ رویدادی کلیدی و سرنوشت‌ساز در تاریخ معاصر رونمایی از تقریظ رهبر انقلاب و انتصاب رئیس شورای سیاستگذاری نمایشگاه کتاب ۱۱ سال ناکامی در طرح ترویج زایمان طبیعی شب اول ماه شعبان چه اعمالی دارد؟ ؛ ثواب روزه داری و صدقه در ماه پیامبر صفحه اول روزنامه‌های چهارشنبه ۱۰ بهمن ۱۴۰۳ برگزاری آزمون های میاندوره ای سراسری انجمن خوشنویسان در شهریار بعثت پیام آور عدالت و کرامت انسانی است خیرین و مسئولین شهرستان شهریار پای کار نهضت مدرسه سازی

    پ
    پ

    راهنمای خرید زعفران,اصول خرید زعفران

    به نقل از بیتوته : زعفران ، خریدش جزء آن دسته از خرید‌هایی است که مشتری باید تمام حواسش را در حین خرید جمع کند تا سرش کلاه نرود؛ به خصوص که این کار به سهولت انجام می‌گیرد.

    از آنجایی که نسبت به سایر محصولات کشاورزی، زعفران ارزش مادی بیشتری دارد، بیش از آنکه توجه خود را بر روی برند و یا سایر مشخصات ظاهری این محصول معطوف کنیم، باید چگونگی تشخیص زعفران اصل از تقلبی را یاد بگیریم.

    علت آن است که «گل رنگ» شکل و ظاهری مشابه زعفران داشته و برخی از کاسبان سودجو، آن را به‌جای زعفران اصل به مشتری می‌فروشند.

    تشخیص زعفران‌های اصلی از روی سرشاخه کلاله زعفران ساده‌ترین روش محسوب می‌شود. چراکه سرشاخه‌های کلاله زعفران سه‌شاخه و قسمت بالای آن شیپوری بوده که هرچه پایین‌تر می‌آید باریک‌تر می‌شود ضمن اینکه دارای مقداری طعم تند است؛ اگر زعفران شیرین باشد به این معناست که کاسب برای افزایش وزنش مقداری نمک یا شکر به آن افزوده است.

    البته چنانچه زعفران ها پودر شده باشند تنها با دستگاه‌های آزمایشگاهی قابل‌ تشخیص هستند.

    همچنین برخی دیگر برای تشخیص مرغوبیت زعفران، یک رشته از آن را بین کاغذ کاهی و روزنامه فشار می‌دهند و در صورتی که اثر چربی به‌جا نماند زعفران را مرغوب و اصل می‌نامند.

    اگر چه برخی از خانواده‌ها اصل یا تقلبی بودن برایشان اهمیتی ندارد و صرفاً رنگ است که مدنظرشان است، با این حال لازم است که بدانید از جمله رنگ‌های شیمیایی مصنوعی بکار رفته در تقلب زعفران، رنگ غیرمجاز آلرژی‌زا و سرطان‌زای تارترازین است که علاوه بر خسارت اقتصادی، یک خطر بهداشتی و تهدیدی برای سلامت مصرف کننده  نیز به شمار می‌رود.

    یک راه دیگر قرار دادن برخی تار و رشته زعفران در آب  و حل کردن آن است. در صورتی که پس از رنگین شدن آب، الیافی نخ مانند باقی بماند آن زعفران تقلبی خواهد بود.

    در مجموع کسانی که این محصولات تقلبی را می‌فروشند، بسته بندی آن‌ها فاقد مشخصات کامل و صحیح تولیدکننده است.

    به همین دلیل به کرات توصیه شده تا در حین خرید از ذکر تمام اطلاعات پی آمده، در انواع بسته‌بندی‌شده از جمله: نشانی کامل کارخانه، شماره تلفن، شماره پروانه ساخت، نام و ثبت تجاری، سری ساخت یا تولید، تاریخ تولید و انقضا، وزن خالص، نوع و درجه‌بندی زعفران، علامت استاندارد، علامت تأیید وزارت بهداشت مطمئن شوید.

    منبع : بیتوته

    ثبت دیدگاه :

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت پیشخوان پرس منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.