روش مزوتراپی غبغب چگونه است؟ فواید و عوارض آن چیست؟

روش مزوتراپی غبغب,مزوتراپی غبغب,شیوه مزوتراپی جهت درمان غبغب

 

به نقل از بیتوته : غبغب نتیجه تجمع چربی اضافی و شل شدن و افتادگی پوست گردن در زیر چانه است. چاقی، ژنتیک یا بالا رفتن سن از عامل های ایجاد غبغب به شمار می‌اید . غبغب صرف نظر از علت ایجاد آن زیبایی صورت و اعتماد به نفس را تحت الشعاع قرار میدهد .

شیوه مزوتراپی جهت درمان غبغب 

مزوتراپی، ماده ای ترکیب شده از مواد مختلفی مانند ؛ دوز پائین بعضی داروها، انواع ویتامین ها، املاح معدنی، فاکتورهای رشد و … میباشد که ترکیب مواد مزوتراپی باتوجه به نوع کاربرد مزوتراپی تعیین خواهد شد.

 

مزوتراپی به خاطر جوانسازی پوست، رشد دوباره موها و لاغری موضعی کاربردهای زیاد و موثری دارد.

 

روش مزوتراپی غبغب,مزوتراپی غبغب,شیوه مزوتراپی جهت درمان غبغب

 

در شیوه درمانی مزوتراپی جهت رفع غبغب، پزشک متخصص پوست، به کمک سوزن های بسیار ریز و مخصوص، چند تزریق ساده برای از بین بردن ناحیه های موضعی کوچک چربی انجام میدهد ، محلول مستقیم در لایه های چربی و تزریق میشود ، فرآیند متلاشی شدن چربی در اصطلاح لیپولیز نامیده میشود ، این تزریق برای برداشتن غبغب بدون درد خواهد بود، با این حال در بعضی بیماران، پیش از تزریق از کرم بی حسی موضعی استفاده کنند ؛ داروی تزریقی واکنشی شیمیایی را در بدن ایجاد میکند که در کنار فیزیولوژی بدن به سخت شدن دیواره سلول های چربی و از بین رفتن ناحیه های موضعی چربی منجر خواهد شد.

 

نتیجه مزوتراپی در رفع غبغب، تقریبا سه هفته بعد از درمان مشخص می گردد، چند جلسه درمان در فواصل چهار تا شش هفته ای جهت دستیابی به نتیجه ی مناسب لازم خواهد بود.

 

در مزوتراپی غبغب چین و چروک و چربی های اطراف این ناحیه بدون جراحی برطرف میشود که در کاهش چربی و سلولیت مؤثر است.

در شیوه مزوتراپی، چربی مایع شده، به وسیله متابولیسم طبیعی بدن، از طریق کبد و کلیه ها دفع خواهد شد. (بیشتر بخوانید: چگونه غبغب را آب کنیم؟)

 

روش مزوتراپی غبغب,مزوتراپی غبغب,شیوه مزوتراپی جهت درمان غبغب

 

عارضه های جانبی مزوتراپی غبغب

به گفته متخصصین، مزوتراپی روی غبغب در صورتی که نزد اشخاص تعلیم دیده انجام شود، حداقل خطرات را خواهد داشت. ولی عوارض های جانبی آن که تا به حال گزارش شده اند در زیر آورده شده است:

 

حالت تهوع ،درد ، حساسیت ، تورم ، خارش ، قرمزی ، کبودی ، راش پوستی ، عفونت ، زخم

منبع : بیتوته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.