حدیث روز :
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

پنجشنبه, ۲۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Thursday, 16 May , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 35156×
  • آخرین اخبار :

    سالن تشریح پزشکی قانونی در آرامستان بهشت رضوان شهریار افتتاح شد. بزرگترین مراسم محفل قرآنی کشور در ورزشگاه آزادی با حضور خانواده های تهرانی +عکس فرماندار شهرستان شهریار از حضور پرشور مردم در انتخابات ۱۱ اسفند تقدیر و تشکر نمود حسین حق وردی منتخب حوزه انتخابیه شهریار قدس و ملارد در مجلس شورای اسلامی شد جلسه معارفه (معاونت اداری مالی) شهرداری باغستان شهردار باغستان از نصب پایه چراغ و راه اندازی روشنایی در خیابان‌ آزادگان خبر داد. اهتمام جدی شهرداری باغستان جهت توسعه متوازن زیرساخت ها در سطح شهر صفحه اول روزنامه های ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ استاندار تهران درگذشت آیت الله امامی کاشانی را تسلیت گفت افتتاح نمایشگاه نقاشی گروهی رئالیست هادر نگارخانه افرا شهریار آیت‌الله امامی کاشانی درگذشت ۱۵ نفر از تهران مستقیم به مجلس راه یافتند «مانچینی» دعوت قلعه‌نویی را رد کرد فرهاد مجیدی سرمربی تیم امید امارات شد عرضه سکه در مرکز مبادله باعث کاهش قیمت‌ها خواهد شد عرضه فردی بنزین در کیش منجر به کاهش مصرف نشد غم و اندوه علاوه بر ذهن جسم را هم تاثیر قرار می دهد درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال از هفته جاری شروع می شود مقام رضوان الهی، ثمره تقواپیشگی در برابر شهوات است

    پ
    پ

    ابداع تراشه نوین برای ردیابی نشانگرهای زیستی سرطان در مراحل اولیه

    به گزارش خبرنگار مهر، دستیابی به نشانگرهای زیستی مرتبط با بیماری ها از مایعات بدن انسان به تشخیص زودهنگام سرطان های مختلف کمک می کنند.

    سلول های تومور در حال گردش (CTC ها) یکی از نشانگرهای زیستی مهم سرطان هستند که اطلاعاتی دقیق درباره پیش بینی متاستاز و همچنین پیشرفت بیماری فراهم می کنند.

    رایج ترین روش های بالینی برای اندازه گیری سلول های تومور در حال گردش به جداسازی ایمونومغناطیسی سلول ها در کل خون اتکا دارد.

    سیستم های میکروسیالی که جداسازی ذرات مغناطیسی را انجام می دهند در این خصوص نتایج رضایت بخشی داشته اند.

    با این وجود کارآمدی بیشتر این سیستمها به دلیل نیروی مغناطیسی اندکی که تولید می شود محدود است. زیرا میزان نیروی تولیدی برای به دام انداختن سلول ها در موقعیت های تعریف شده در میکروکانال ها کافی نیست.

    در همین راستا گروهی از محققان ایرانی از جمله امیر سیفوری، سیدعلی سید ابراهیمی، محمدمهدی سمندری، احسان سمیعی و محسن اکبری روشی نوین برای ساخت الگوهای میکرو مغناطیس نرم با ژئو متری و ماده مغناطیسی بهتر ابداع کرده اند.

    این فناوری در یک تراشه میکروسیال دولایه ادغام شده است تا میدان مغناطیسی خارجی را محلی‌سازی کند. در نتیجه این روند کارایی جذب (CE) سلول‌های سرطانی برچسب‌گذاری شده با میکروژل‌های نانو/هیبریدی مغناطیسی را که در تحقیق پیشین توسعه داده شده‌اند، افزایش می‌دهد.

    از سوی دیگر یک استراتژی ترکیبی عددی -تجربی برای طراحی دستگاه میکروسیال و بهینه‌سازی راندمان و به حداکثر رساندن توان عملیاتی اجرا می‌شود.

    طراحی مذکور کارایی جذب و خلوص بالای سلول های هدف و همچنین نظارت بر رفتار سلول ها روی تراشه را امکان پذیر می کند. این استراتژی روشی ارزان اما قدرتمند برای تشخیص مراحل اولیه بیماری و نظارت بر نشانگرهای زیستی مرتبط با سرطان را فراهم می کند.

    منبع : خبرگزاری مهر

    ثبت دیدگاه :

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت پیشخوان پرس منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.